Speciale sterrenkijkavond voor kinderen

26jan2018 19.00 - 22.00

Evenement

Heb je altijd al eens naar de sterren willen kijken door een echte telescoop? Bij het Anton Pannekoek Instituut voor Astronomie kan dat!

Op vrijdag 26 januari organiseren we een sterrenkijkavond speciaal voor kinderen! Er is een lezing door Dr. Jason Hessels over radiotelescopen. Daarna gaan we in groepjes leuke sterren-dingen doen, waaronder waarnemen door onze eigen telescoop!

Dat laatste kan alleen bij mooi weer, natuurlijk. Bij slecht weer wordt het waarnemen vervangen door een rondleiding in de sterrenkoepels.

De sterrenkijkavonden zijn gratis, maar aanmelden is verplicht en kan alleen via het aanmeldformulier op deze site. De inschrijvingen starten een week voor de betreffende sterrenkijkavond.

Gepubliceerd door  Anton Pannekoek Institute for Astronomy