Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Ook dit jaar doen we weer mee aan de Nacht van de Nacht. Juist nu is het beschermen van de duisternis en stilte in de nacht extra belangrijk.
Kerngegevens van evenement Nacht van de Nacht 29 oktober
Datum
29 oktober 2022
Tijd
20:00 -00:00

De Nacht van de Nacht is een initiatief van de Nederlandse Natuur- en Milieufederaties om aandacht te vragen voor lichtvervuiling. Duisternis hoort – net als stilte, een onvervuilde bodem en schoon grondwater – tot de meest elementaire natuurkwaliteiten. We moeten er dus zuinig op zijn en proberen dit zo min mogelijk te verstoren. Deze avond nemen we u mee op een tour langs onze telescopen, die uiteraard ook het best werken als het mooi donker is.

Ieder heel uur van 20:00 tot 0:00 start er een rondleiding. Als het helder genoeg is, richten we uiteraard de telescopen op de sterren en planeten. Deze avond zijn onder andere Jupiter en Mars zichtbaar!

Aanmelden

Aanmelden voor dit evenement is niet verplicht maar biedt wel garantie op een plekje. Aanmelding start vanaf de week vóór het evenement, zie hiervoor de aanmeldpagina. De tickets van mensen die niet komen opdagen worden bij aanvang verdeeld over de niet aangemelde deelnemers, dus wees op tijd!

Herinnering krijgen op de dag dat de aanmeldingen starten? Volg ons op sociale media of abonneer je op de nieuwsbrief.

Locatie

Science Park 904, Amsterdam. Zie de route-informatiepagina voor details.